CARPETA CIUTADANA
ACCÉS AMB CERTIFICAT

Benvingut/da a la Carpeta del Ciutadà

L'Ajuntament de Sant Andreu de la Barca posa a la disposició dels ciutadans la Carpeta del Ciutadà. Aquest servei és un nou canal de comunicació entre el ciutadà i l'Ajuntament que permetrà accedir des de l'ordinador de casa a un espai personalitzat on podreu consultar les vostres dades i realitzar tràmits sense la necessitat de desplaçar-vos fins a l'Ajuntament.L'Ajuntament està introduïnt millores en l?ús de les tecnologies de la informació i comunicació per tal de fer les gestions administratives més àgils i còmodes a qualsevol hora i des de qualsevol lloc amb connexió a internet. Per tal de poder accedir als serveis de la Carpeta del Ciutadà és necessari tenir un certificat electrònic per identificar-se.Per tal de poder accedir i/o tramitar:

1) Cal tenir instal·lades les claus públiques de l'Agència Catalana de Certificació (CATCert) al vostre navegador d'internet per tal de poder entrar al web de forma segura. Si disposeu de l'idCat, ja les tindreu instal·lades. Si no és així, descarregueu-les i instal·leu-les ara.

2) Per poder identificar-se, cal tenir un dels següents certificats electrònics: el DNI-e, l'idCat (emès per per CatCert ), el certificat d'identitat de persona física o el certificat de persona jurídica en l'àmbit tributari, ambdós emesos per la Ceres Fábrica Nacional de Moneda y Timbre - Real Casa de la Moneda (FNMT - RCM).

 
  Sant Andreu de la Barca Plaça de l'Ajuntament 1, 08740 Sant Andreu de la Barca (Barcelona)     Entorn segur